Në ditën e parë të këtij viti ndahet nga jeta i riu shqiptar nga Maqedonia pas 6 javëve në koma

Ky Vit i Ri nuk nisi aspak mbarë për një familje.

I riu Alban Ramizi ka ndërruar jetë sot, pas një aksidenti që kishte përjetuar gjashtë javë më parë.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Albani kishte qëndruar gjashtë javë rresht në gjendje kome. Albani ishte nga fshati Llojan në Maqedoni, ndërsa punonte si ndërmarrjen për pastrim ‘Pisha’, transmeton Indeksonline.

Sigurisht se një lajm i tillë është shumë i dhimbshëm për gjithë familjen Ahmeti dhe miqtë e tij.