Në fshatin Moranë, sekuestrohet ma rihuan dhe pi stoletë

Advertisment

Ministria e Punëve të Brendshme informon se dje nëpunësit policor me urdhër paraprak të gjykatës, kanë kryer bastisje tek personi me iniciale M.G(29)

në shtëpinë e pushimit në fshatin Moranë, Shkup.

Reklame

Gjatë bastisjes është gjetur 1 kg ma rihuan dhe një pi stoletë.

Nga ministria e Brendshme njoftojnë se personi në fjale është arr estuar dhe pas dokumentimin plotë të rastit do të ngritët padi penale deri tek Prokuroria Publike Themelore.