Në Gostivar djali e su lmon fizikisht një punonjëse të rrepartit pasi që nëna i vd es në spital

Dje rreth orës 15, 78-vjeçarja I.R nga fshati Senakos i Gostivarit është shtruar në Spitalin e Përgjithshëm të Gostivarit “Ferid Murad” për ndihmë mjekësore dhe e njëjta për një kohë të shkurtër kishte ndëruar jetë në Rrepartin e sëmundjeve Interne.

Menjëherë pas vd ekjes së nënës së tij, djali 51 vjeçar B.R. kishte sul muar fizikisht një punonjëse të këtij rreparti dhe kishte treguar sjellje agresive, duke go ditur inventarin brenda hapësirave të spitalit.

Inspektimin e ka kryer ekipi nga Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar dhe po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit. /TS/