Në helikopter thuhet se ishte edhe vajza e dytë e Bryant (FOTO)

Advertisment

Tragjedia në familjen e Kobe Bryant po bëhet gjithnjë e më e madhe, pasi po raportohet se edhe vajza e tij e dytë ndodhej në helikopter.

TMZ raporton se Gianna Maria Onore, e njohur si Gigi, ndodhej bashkë me babanë e saj në momentin e rrëzimit të helikopterit.

Reklame

Këtë njoftim e ka bërë për TMZ një përfaqësues i Kobe. Gianna ishte 13 vjeçare dhe merrej me basketboll.

FOTO:

https://www.instagram.com/p/B6tTGJIl5Ys/?utm_source=ig_embed