Në këto vende do të ketë mungesë të ujit nesër dhe pasnesër

Për shkak të rikonstruimit të rrjetit të ujësjellësit në rrugën “Istarska” në komunën Qendër, nesër nga ora 9 pa ujë do të mbesin banorët rrugës “Istarska”, si dhe një pjesë e rrugëve “Bitollska”, “Svetozar Markoviq” dhee “Mirçe Acev”.

Të mërkurën në ora 09:30 pa ujë do të jenë fshatrat Rashçe, Bojanë dhe Kopanicë në komunën Saraj për shkak të rikonsturimit në PS Rashçe 2.

Ndërprerjet do të zgjasin deri në fund të ndërhyrjeve.