Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

Në qendrën e skijimit Kodra e Diellit, sot do të lëshohet në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse.

Gjatësia e linjës e teleferikut është 1 420 metra, ndërsa kapaciteti maksimal 3 200 skijatorë për një orë.

Reklame

Në këtë ngjarje do të marrë pjesë kryeministri Oliver Spasovski, zëvendëskryeministri dhe ministër i sistemit politik dhe marrëdhënieve mes bashkësive Sadulla Duraki,

zv kryeministri për çështje ekonomike,Koço Angjushev, drejtori i përgjithshëm i Elektranave të Maqedonisë së Veriut, Vasko Kovaçevksi dhe drejtuesi i ELEM-it, Turs Xhemail Jusufi.