Në kohën e koronavirusit, fëmijët kanë një mesazh për të gjithë ne (video)

Koronavirusi ka prekur Shqipërinë që prej datës 9 mars kur u konfirmua zyrtarisht. I gjithë vendi është në karantinë teksa deri më tani kemi pasur 409 të prekur, 23 viktima dhe 165 të shëruar.

Video e mëposhtme është një falenderim i fëmijëve që kanë për të gjithë ata që janë në punë në këto ditë të vështira, sidomos për mjekët,

infermierët, gazetarët, policët dhe të gjithë të tjerët që janë në krye të detyrës në këto kohë.

Top Channel