Në Maqedoninë e Veriut ndodh një faull i çuditshëm (VIDEO)

Kemi parë shpesh faulle nga më të ndryshme, por një të tillë në një ndeshje zyrtare vështirë të keni hasur.

Në Maqedoninë e Veriut, rasti ka ndodhur në duelin mes Makedonija dhe Akademija Pandev, një lojtar i këtij ekipi ndalon lojtarin kundërshtar duke i gjuajtur topit që zotërohej nga ky i fundit po me top.

Reklame

Arbitri menjëherë e ka ndalur lojën, ndërkohë që futbollisti që shkaktoi faullin është bërë gaz i botës.

https://youtu.be/SdBcENLFxko