Në mes të natës ek zekutohet vëllau i Ibrahim Kelmendit

Në orët e mesnatës është vr arë Qerim Kelmendi.

Burimet e Insajderit, kanë bërë të ditur se Kelmendi është vr arë mbrëmë në fshatin e tij rreth mesnatës.

Reklame

Policia ende nuk e ka konfirmuar zyrtarisht, Insajderi merr vesh Kelmendi është ek zekutuar në rrethana ende të paqarta.

Qerim Kelmendi është vëllau i Ibrahim Kelmendit, ish anëtarit të Lëvizjes Popullore të Kosovës që njëkohësisht është shumë i afërt me Hashim Thaçin dhe Ali Ahmetin.