Ne nuk jemi në nivelin e Shkëndijës

Hasim Memishi Sopi ka komentuar ndeshjen ndermjet Shkendijes dhe Totenham qe perfundoj me rezultat 1-3.

Ja postimi plote i tij:

Reklame

NE NUK JEMI NË NIVELIN E Shkëndijës

Po të ishim në nivelin e saj, ndryshe do t’i kishim punët. Kur do arrij Universiteti ynë të krahasohet me Universitetin e Londrës, Teatri ynë me teatrin e Londrës, infrastruktura jonë të krahasohet me atë të Londrës…thjeshtë Shkëndija është shumë më lartë se niveli ynë i përgjithshëm, prandaj duhet të jemi krenarë dhe të punojmë shumë, që ne si popull ta arrijmë nivelin që ka klubi ynë i zemrës.

Shkëndija ka kapërcyer nivelet e përgjithshme të këtyre trojeve, ajo sot krahasohet me klubet më të mira të Evropës! ajo do vazhdoj të na bëj krenarë, kurse neve na ngelet që të punojmë shumë të arrijmë në këto nivele!

Shkëndija lartë e më lartë

 

NE NUK JEMI NË NIVELIN E #ShkëndijësPo të ishim në nivelin e saj, ndryshe do t'i kishim punët…Kur do arrij…

Gepostet von Hasim Memishi Sopi am Donnerstag, 24. September 2020