Në parnga tre shtetas shqiptarë në Tetovë

Dje rreth orës 20 në rrugën e ,,Ilindenit“ në Tetovë pjestarët e policisë të SPB Tetov kanë privuar nga liria personat

E.L. (24) E.R. (21) dhe F.Sh. (45) të tre nga Republika e Shqipërisë të cilët qëndronin ilegalisht në Maqedoni.

Reklame

Tre shtetasit shqiptarë u ndaluan në Stacionin Policor të Tetovës dhe janë dorëzuar në Departamentit për Kr*ime Ndërkufitare Migrim Të Huaj

dhe Ripranim për procedura të mëtejshme.