Në Poroj u vendos sistem i sigurisë dhe mbikqyrjes përmes kamerave (FOTO)

Në shkollën fillore “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në fshatin Poroj u vendos sistemi i sigurisë dhe mbikqyrjes përmes kamerave.

Kjo bëhet në kuadër të politikave komunale për ngritjen e nivelit të sigurisë së nxënësve dhe objekteve shkollore në komunën e Tetovës.✅

Reklame