Në pr anga 20 vjeçari nga Tetova, ak uzohet për sjellje agresive ndaj policisë

Dje (25-tetor) rreth orës 21:50, në rrugën “Mihajllo Rajçeviq” në Tetovë, zyrtarët policorë të SPB-së Tetovë kanë arr estuar 20-vjeçarin A.M. nga, i cili njëzet minuta më parë nuk kishte pranuar të identifikohet dhe është sjellë në mënyrë agresive ndaj tyre.

Personi në fjalë kishte qenë i parkuar në rrugën “Boris Kidriç”, me veturën e tij “Volkswagen Passat” me targa të Tetovës.

Në një moment ai e kishte startuar veturën dhe kishte tentuar që ti përplasë punonjësit e policisë.

Po merren masa për zbardhjen e plotë dhe dokumentimin e rastit, pas çka do të pasoj edhe padi adekuate .