Në pra nga Dragi Rashkovski, Prokuroria kërkon parabu rgim

Advertisment
HTML Image as link

Policia sot në mëngjes e ka arre stuar ish sekretarin e përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashkovskin.

Kjo vjen, pasi Prokuroria për ndjekjen e kr imit të organizuar dhe korr upsionit, dha urdhër për hetim të rastit për blerjen e softuerit për sanksione në komunikacion, të cilat nuk i ka shfrytëzuar asnjë institucion.

Reklame

Është arr estuar edhe pronari dhe menaxheri i kompanisë i cili ka fituar tenderin kontestues, “Ivonka Group”, Daniell Stançev.