Në qarkullim kartëmonedha të falsifikuara, Policia arr eston banorin e Çegranit

Advertisment
HTML Image as link

Pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë arr estuar personin A.S. (54) nga Çegrani i Gostivarit, për shkak të dyshimit se ka kryer vepër pe nale falsifikim të parave.

“I njëjti në tre raste, në një farmaci dhe dy shitore, ka lëshuar në qarkullim kartëmonedha të falsifikuara 50 euro”, njoftuan nga Policia e Gostivarit

Reklame Reklamë:
Qries

Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës ndaj personit A.S. do të përgaditet parashtresë adekuate.