Në rrugët e Venecias Adrian Gaxha vallëzon për TikTok (video)

Përgjatë gjithë karrierës së tij muzikore, Adrian Gaxha ka shfaqur edhe një talent të theksuar në vallëzim.
Kjo e bën atë edhe një artist të kompletuar. Por, vallëzimi nuk është vetëm për skenën, sepse ai na tregoi edhe disa lëvizje të bukura nga Italia.

Në një video në TikTok, ai dhe miku i tij u shfaqën dukë vallëzuar nën ritmet e këngës “I Like To Move It” nga filmi “Madagascar”.

Më poshtë mund të shihni videon që ai ka ndarë edhe në Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Gaxha (@adriangaxha)