Në Serbi sot hyjnë në fuqi masat e reja: Prej ora 23 mbyllet gjithçka

Me sugjerim të Shtabit të Krizave, nga sot, orari i punës i gastronomisë, tregtisë dhe objekteve artizanale do të kufizohet der në ora 23.

Kufizimi i orëve të punës në 23 është në të vërtetë një masë më e rreptë, sepse disa ambiente, të cilat kanë kopshte, mund të funksionojnë deri në një orë pas mesnatës.

Reklame

Epidemiologu Darija Kisiq Tepavceviq gjithashtu thotë se kontrolli i zbatimit të masave do të shtrëngohet në tërë Serbinë, dhe posaçërisht në ato pjesë ku është regjistruar numri më i madh i pacientëve./presheva.com/