Në spitalet e Shkupit po trajtohen 50 pacientë me Koronavirus

Gjithsej 50 persona të dyshuar ose të konfirmuar për Covid 19 po trajtohen në departamentet për sëmundje infektive në kryeqytet.

“Në 24 orët e fundit, nuk kishte pranime në Institutin TBC. Kishte një pacient të pranuar në qendrën kovide në spitalin “8 Shtatori” dhe një pacient i ri u shtrua dje në spital në Klinikën për Sëmundje Infektive.

Reklame

Në 24 orët e kaluara, 3 pacientë të shëruar u lëshuan për në shtëpi. 7 pacientë po trajtohen në qendrën Covid të Institutit të TB.

Janë gjithsej 16 pacientë në spitalin “8 Shtatori”, dhe ka 27 pacientë në Klinikën për Sëmundjet Infektive.

Gjithsej 50 pacientë të konfirmuar ose të dyshuar për Covid-19 po trajtohen në departamentet për sëmundje infektive në spitalet në kryeqytet”, thonë nga MSH.

Shumë pacientë janë në mbështetje të oksigjenit.

Numri i pranimeve në ditët e fundit po zvogëlohet, ndërsa ka 90 shtretër të lirë spitalorë.