Në Spitalin e Gostivarit është sjellur i vdekur 32-vjeçari.Do të kryhet autopsia e tij

Advertisment

Dje në ora 22 e 50 minuta, mjeku nga Qendra urgjente e Spitalit të Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se në spital është sjellur i vdekur, 32-vjeçari M.M. nga Gostivari.

Inspektimin e ka kryer Prokurorit publik dhe pjestarë të policisë,

Reklame

ku me urdhër të Prokurorit publik ndaj trupit të pa jetë do të kryhet autopsi.TS.