Në Spitalin e Strugës pritet të punësohen 10 veta (DOKUMENT)

Spitali i Strugës do të bëj punësime, edhe pse tashmë gati të shpallen zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 12 prillit. Sipas shpalljes publike, janë paraparë të punësohen 10 veta, edhe ate si nëpunës publik.

Këto punësime bëhen për nevojat dhe shërbimet, kryesisht administrative të kësaj qendre spitalore. Opozita ka kritikuar se këto punësime po bëhen si pjesë e fushatës parazgjedhore dhe se ato duhet të anulohen. (INA)