Në Spitalin në Kozle hospitalizohen 5 fëmijë dhe 6 nëna të infektuar me Covid-19

Advertisment

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në Spitalin në Kozle gjatë 24 orëve të fundit janë hospitalizuar 5 fëmijë dhe 6 nëna të cilët janë diagnostikuar me virusin korona si dhe një fëmijë dhe një nënë që dyshohet se janë të prekur nga virusi.

Spitali në Kozle përdoret si qendër Covid-19 dhe kryesisht pranon fëmijë.

Reklame

Në vendin tonë gjatë 24 orëve të fundit nga 778 testime të realizuara janë regjistruar 177 raste të reja me Covid-19.