Në Tetovë merimanga e merr edhe veturën e policisë

Advertisment

Lajm përbën kur vetura e policisë përfundon në të ashtuquajturën merimangë dhe në Tetovë këtë nuk ta falin.
Ata që sanksionojnë me gjoba ,pra policia ,këtë rradhë ata do jenë të ndëshkuar për parkim të ndaluar.

Pamjet flasin se “merimanga” nuk ka kursyer as veturën zyrtare të policisë e parkuar në vend të gabuar.

Reklame

Në Tetovë ligji është i njëjtë për të gjithë. /TS/