Në Tetovë ndëroi jetë Amet Mema me prejardhje nga Dubrava

Të nderuar familjar, shok dhe dashamirë ju informojmë se sot ndërroj jetë AMET MEMA me prejardhje nga Dubrava

Varrimi i te ndjerit u bë sot Dita e SHTUNË (27.02.2021) pas namazit të drekës.

NGA FAMILJA: JU LUTEMI MOS TE TUBOHEMI PARA VENDBANIMIT TE TE NDJERIT POR te varezat! Lajmi është shpërndajtë nga familjarët e të ndjerit.