Në vitin 2001 ushtar i UÇK-së në Sllupçan, sot po i shëron dibranët! Njihuni me mjekun kumanovar!

Dr. Zekirja Shaini nga fshati Sllupçan, është specializant në Klinikën e Pulmologjisë në Shkup, kurse javë më parë, me rekomandim të Ministrisë së Shëndetësisë, u zgjodh si pjesë e ekipit përforcues për në Spitalin e Dibrës. Në vitin 2001 ai ka qenë pjesëtar i UÇK-së në fshatin e tij.

Si 16 vjeçar kapi pushkën të lufton për Lirinë e popullit .. Tash, si Doktor po lufton ti “çliron” Dibranët nga koronavirusi. Ky është ish ushtarti i UÇK-së, sot doktor Zekirja Shaini.

Ai ka rrëfyer se personeli mjekësor në Dibër marrin pajisje përkatëse për mbrojtje dhe punë të sigurt me pacientët e infektuar, sipas nevojave dhe kërkesave. Ata janë në komunikim të vazhdueshëm me drejtorin e spitalit, Dr. Baki Alili, i cili u ndihmon në punën dhe vendosjen e logjistikës së duhur.