Në Zvicër është vrarrë një strugan që thuhet se ka qenë vrassësi i Dilaver Bojkut?!

350

Në një fshat të vogël zvicëran, në natën e Krishtlindjeve pas mesnate, me disa të shtëna armmësh është vrarrë pronari i resoranot “baren” I.Istrefi ” (51) nga Struga.

“Mediat zvicerane raportojnë se kjo ishte një hakmarrje në mes të dy familjeve armiqësore Maqedonisë, sepse besohej se I. Istrefi është vrassësi i Dilaver Boiku Lekut.

Pronari i restorantit është vrrarë me disa plumba që janë shkrepur përmes dritareve nga drejtimi i rrugës.

Policia gjeti 6 fishekë që u plasaritën nëpër dritare që si cak kishin I. Istrefin tani më të ndjerë.

 

Media zvicerane pohojn se pronari i restorantit në Zvicër nuk është viktima e parë e gjakmarrjes. Sipas shkrimeve të tyre, ka pasur konflikt mes tij dhe familjes së Dilaver Bojku Lekut. Sipas disa burimeve, vrassja e parë ishte në vitin 2015, kur Sitem Istrefi (23), i biri i 51 vjeçarit të vrarë, u qëllua në Strugë. Dhe në gusht të vitit 2017, u godit Dilaver Bojku Leku i cili ndëroi jetë në vendin e ngjarjes.