Negotina goditet nga moti i lig

Moti i lig sot ka goditur Negotinën. Një pjesë e rrugëve janë nën ujë.

Komandanti i Njësisë së Zjarrfikësve, Ile Iliev, konfirmoi për AIM-në se në disa vende ka nevojë për nxjerrjen e ujit me pompa dhe se do të ndërhyjnë në terren.

Reklame

Më 6 korrik 1995, qyteti u godit nga një përmbytje e madhe. Stuhia e sotme ndodh në të vërtetë një ditë para 25 vjetorit të përmbytjes së fundit të madhe në Negotinë.

Lumi i Negotinë ka dalë nga shtrati, ndërsa qyteti ka ngelur pa energji elektrike./Telegrafi/