Nëna 101 vjeçare i kërkon djalit të saj të ndal makinën, që të luante në borë (VIDEO)

Jeta është sfidë, dhe vjen me perioda të shumta kujtimesh të momenteve gëzimi. Por a keni akoma aftësinë që të shijoni momentin?

Në mënyrë konstantë jemi të përqendruar të jetojmë më shumë në të tashmen, por shumica nga ne konsumohen nga stresi i mënyrës së jetesës, raporton “HealthyFoodHouse”, transmeton lajmi.net.

Reklame

Filloni të gjeni lumturinë në pleqëri me gjërat e vogla në jetë, ashtu siç ju keni bërë në fëmijëri, sepse kjo është mënyra më e mirë që të gjeni lumturinë.

Albina 101-vjeçare, akoma gjen lumturinë në çdo gjë në jetë, duke përfshirë edhe borën.

Gjatë një udhëtimi me të birin, ajo i kërkoi djalit të saj që ta ndalte makinën që të mund të luante më borë.

Në një video, zonja e gëzuar shihet duke luajtur me borën dhe duke formuar ca topa bore me shumë kujdes. Ai ishte topi prej bore më i mirë i parë ndonjëherë.