Nëna e 5 fëmijëve i dhuron mitrën një të panjohure: Të ketë edhe ajo një familje të madhe si unë

55

Pas disa vitesh në “lu.ftë” me trupin e saj, Aprill Lane dhe bashkëshorti i saj ia arritën të kishin familjen e madhe që kishin dashur gjithmonë.

Aprill kishte pasur probleme me pj.ellorinë dhe vetëm pas disa vitesh trajtimi e medikamentesh arriti që të ngjizte fëmijën e saj të parë.

Por tashmë që familja e saj ishte e plotë, ajo solli në jetë 5 fëmijë, 39-vjeçarja kishte një ndjesi se duhet të bënte diçka për gra dhe vajza të tjera që nuk kanë mundësi të sjellin fëmijë në jetë, përcjell Joq.

“Ndihesha shumë e sigurt që trupi im nuk e kishte mbaruar misionin e tij, edhe pse ne tashmë e kishim familjen e plotë”, ishte shprehur Aprill për Mail Online.

Kështu, kur mori vesh për tran.splantin e mitrës, nëna e 5 fëmijëve i hipi avionit dhe shkoi që t’i dhuronte mitrën një gruaje nuk e kishte njohur kurrë.