Nëna raporton në polici se një burrë ia ka marr vajzën e mitur për të bashkëjetuar

Një nënë nga Prizreni ka raportuar në Polici se një person ia ka marrë vajzën e mitur dhe ia ka dërguar në një vend turistik për të bashkëjetuar, raporton Express.

Përmes raportit 24 oësh, Policia ka bërë me dije se rasti shkon në procedurë të rregullt.

Reklame

“Prizren, 09.06.2021 – 13:25. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se i dyshuari mashkull kosovar i kishte marrë vajzën e saj të mitur dhe i kishte dërguar në një vend turistik për të bashkëjetuar.

Me vend të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raport./Express