Nëntë vi ktima, prej tyre një 23 dhe një 29 vjeçar!

Gjatë 24 orëve të fundit nga 1404 testet e kryera janë regjistruar 98 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19. Shkup-50, Kumanovë-6, Shtip-4, Prilep-5, Tetovë-7, Strugë-3, Veles-1, Manastir-4, Ohër-2, Gostivar-1, Strumicë-9, Kriva Pallankë-1, Koçanë-1, Berovë-1, Dellçevë-2 dhe Kërçovë-1.

Ndërkohë Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 104 të shëruar. Kanë ndërruar jetë 9 pacientë, në mesin e vi ktimave edhe dy të rinj, një23 vjeçar dhe tjetri 29 vjeçar.

Vi ktimat janë nga Gostivari (60 dhe 62 vjeç), nga Shkupi (71 dhe 23), nga Strumica (29 dhe 44), Kriva Palanka (52), Kumanova (60) dhe Velesi (70). /tetova1/