Neproshten, shtëpia kaplohet nga zjarri

Dje (8-janar) në ora 07 e 40 minuta, në SPB Tetovë është denoncuar zjarr i cili është përhapur në shtëpinë e 79-vjeçarit D.R. nga fshati Neproshten i Tetovës.

Nuk ka pasur persona të lënduar kurse janë djegur pajisjet dhe orenditë shtëpiake dhe është dëmtuar brendësia e shtëpisë.

Zjarri menjëherë është lokalizuar me intervenim të zjarrfikësve të Tetovës.