Nëse do ishe burrë çka do të të dallonte, Mihrije Braha ka përgjigjen epike (VIDEO)

25 pyetjeve të PRIVE, këtë të shtunë iu përgjigj Mihrije Braha.

Foli shumë për jetën e saj dhe zgjedhjet që ka bërë sa i përket karrierës së saj.

Reklame

Momenti kur ajo përgjigjet në pyetjen “Nëse do ishe burrë, çka do të të dallonte?” bën që edhe intervistuesi t’ia plasë të qeshurës.

Ndiqni në videon e mëposhtme. /Prive.al