Nëse ke nënë të fortë, do të bëhesh person i fortë edhe ti!

Kur keni një nënë të fortë, mësoni menjëherë vlerën tuaj dhe mësoni se nuk keni nevojë për një person tjetër në jetën tuaj, për të qenë të lumtur dhe të suksesshëm.

Ju e kuptoni se keni gjithçka që ju nevojitet për të realizuar ëndrrat tuaja dhe se mund të shkëlqeni në meritën tuaj.

Ju e kuptoni që një dashuri ose miqësi nuk mund t’ju bëjë më të lumtur nëse në radhë të parë nuk ndiheni mirë me veten.

Kur keni një nënë të fortë, mësoni të komunikoni të vërtetat tuaja me botën pa frikë dhe turp, mësoni të jeni të pavarur që në moshë të re, sepse bota nuk na merr për dore dhe nuk na tregon se si të ecim.
Ju mësoni të luftoni dhe të fitoni vetëm, të kujdeseni për veten tuaj dhe të kujdeseni për nevojat tuaja, sepse e dini se askush nuk është këtu për të jetuar jetën tuaj për ju.

Kur keni një nënë të fortë, mësoni se nuk është e dobishme të respektoni të tjerët dhe të përbuzni veten. Ju mësoni të doni dhe vlerësoni veten, mbi të gjitha gjërat, mbi të gjitha miqësitë, të gjitha dashuritë.

Ju e dini që do të jeni shoqëria juaj e vetme finale deri në fund të jetës suaj, kështu që duhet të bëni sa më mirë që të mundeni për veten tuaj.
Kur keni një nënë të fortë, mësoni të jeni një person i fortë dhe madje, edhe duke qenë të fortë ju qani, shembeni, kërkoni ndihmë. Kuptoni që edhe më të fuqishmit kanë dobësi dhe momente dyshimi dhe se forca dhe dobësia shkojnë krah për krah.

Kur keni një nënë të fortë, mësoni se çfarë është dashuria e vërtetë. Ju mësoni t’i trajtoni njerëzit në jetën tuaj me kujdes dhe përkushtim. Ju mësoni të dalloni marrëdhëniet autentike nga ato toksike dhe, mbi të gjitha, ju mësoni të jeni afër njerëzve që sjellin vlerë të shtuar dhe lini të shkojnë ata që thjesht ju ulin.

Kur keni një nënë të fortë, ju keni modelin më të mirë për të ndjekur. Një shembull që do t’ju bëjë më të fortë dhe më të lumtur çdo ditë! / meb.al