Nesër është ‘E diela e Beqarëve’ dita për të gjetur personin binjak

Nesër është dita më e madhe e vitit për ata që shpresojnë të gjejnë dikë në internet.

E Diela e parë e çdo viti, e quajtur Singles Sunday ose Dating Day, u takon atyre personave të vetmuar që kërkojnë dashuri në internet, transmeton Telegrafi.

Aplikacionet e takimit pritet të klikohen nesër nga miliona beqarë që janë regjistruar.

55 për qind e të dhënave më të reja, të moshës 18-34 vjeç, thanë që ata ishin të prirur të bënin një ndryshim në jetën e tyre të dashurisë veçanërisht me hyrjen e dimrit, e sidomos nga data 12 janar.

Match.com po parashikon një rritje prej 300 për qind të regjistrimeve nesër, si dhe një rritje prej 200 për qind të mesazheve që dërgohen vetëm në një ditë, bazuar në shifrat e vitit të kaluar.

Të dy Tinder dhe Hinge janë gjithashtu të vendosur të përmbyten me vizita me kohën e pikut që përdoruesit të jenë aktivë në orën 11:00. /Telegrafi/