Nesër hapet kopshti zoologjik në Shkup

Prej ditës së nesërme, me fillim nga ora 09:00, kopshti zoologjik i Shkupit do të rihapet sërish.

Për shkak të situatës me Covid-19, do të ketë protokoll të ri për lëvizje.

Reklame

Vizitorët do të duhet të mbajnë maskë ose shall dhe do të duhet të presin radhë në distancë prej 1.5 m, e cila do të jetë e shënuar.