Nesër protesta para pikës kufitare në Han të Elezit

Pas rra hjes së 3 të rijve nga Kosova nga Komitët gjatë vikendit të kaluar, për nesër janë paraljmëruar protesta para pikës pagesore në Han të Elezit.

Njoftohen te gjithë qytetarët e Hanit te Elezit dhe me gjër te na bashkangjiten në protesten qe është organizuar nga tifogrup “BOYS OF BORDER’ per rastin e rra hjes dhe sul mit nga Sllavo Maqedonasit pa asnjë arsye ndaj 3 vëllezërve tanë ,bashkëvendasve te qytetit tonë .

Kërkojme mbeshtetje masive nga te gjithë, te Premten ora 13:00 deri 13:30 protesta mbahet para kufirit .

Ne nuk mund te jemi te barabarte sepse ne nuk kemi kriz Identiteti dhe asgje nuk mund te na ndaloj levizjen e lire ne shtetin fqinje , kur ishte koha per te treguar force e treguam dhe e gjithë bota e di kush doli fitimtar