Nevzat Bejta: E shkuara ka kaluar, shoqëria shkon përpara!

Nënkryetari i BDlsë në Click Plus pohoi se me ardhjen e BDlsë në skenën politike, shoqëria shqiptare e përjetoi një rehati të madhe dhe me disa ndryshime të mëdha.

Ai gjithashtu theksoi se BDI ka bërë shumë punë të mëdha dhe se dalin me program zgjedhor 2020-2024, ndërsa akuzon debatuesit tjerë se merren me të kaluarën, raporton tv21.