Nevzat Bejta: Ma kanë thënë qytetarët e Gostivarit, erdhi Ali Ahmeti dhe e ngr iti flamurin kombëtar

Bashkë me Rininë, me kandidatët për deputetë, shefin e shtabit, kryetarin e degës kemi shkuar në të gjitha vendbanimet. Na kanë pritur me kënaqësi shpirtërore dhe na kanë thënë që Kryetari Ali Ahmeti ka bërë shumë punë të mëdha për Shqiptarët dhe të gjithë qytetarët e tjerë të Maqedonisë.

Nesër Kryetar na bëhen 23 vite kur në Gostivar u përdhos dhe u nënçmua flamuri kombëtar dhe u torturian qytetarët e Gostivarit.

Reklame

Ma kanë thënë qytetarët e Gostivarit, erdhi Ali Ahmeti dhe e ngriti flamurin kombëtar. E zyrtarizoi flamurin dhe sot është i mbrojtur me ligj.