Nevzat Bejta: Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot

59

Nënkryetari i BDI-së, Nezat Bejta, me rastin e ceremonisë për shënimin e 18 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, shkruan se kjo marrëveshje u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së, përcjell FLAKA.

Ja postimi i plotë i Bejtës në Faceboook:

Nga ceremonia e shënimit të 18 vjetorit të arritjes së Marrëveshjes së Ohrit
🇦🇱🇲🇰🇺🇸🇪🇺

Marrëveshja e Ohrit u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së. Marrëveshja paqësore hapi rrugën e të drejtave dhe barabarësisë së plotë.

Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot.

Gjuha Shqipe 🇦🇱 Flamuri Kombëtar 🇦🇱Universitetet në Gjuhën Shqipe 🇦🇱 Përfaqësimi Adekuat 🇦🇱 Poste kyçe në Shtet… 🇦🇱

… Vazhdojmë ❗️