Nevzat Bejta: Tani jemi më afër se kurrë me NATO-n dhe BE-në

75

Nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta, me rastin e votimit me 81 vota pro të ndryshimeve kushtetuese në Kuvend, ka uruar qytetarët e Republikës së Maqedonisë Veriore, duke vënë në pah se ky proces po bëhet realitet.

Ja postimi i z. Bejta në fb: “Urime qytetarëve të Republikës së Maqedonisë Veriore. Tani jemi më afër se kurrë NATO-s dhe Bashkimit Evropian. Gëzohem që ky proces po bëhet realitet. Urime 🇦🇱🇲🇰🇺🇸🇪🇺”