Neziri: Shumica parlamentare e zgjedh kryeministrin! (VIDEO)

Në zgjedhjet e 15 korrikut në Maqedoninë e Veriut për herë të parë në garën për kryeministër është një kandidat shqiptar.

Kandidati u prezantua nga BDI, Naser Ziberin. Për analistin Xhelal Neziri, u shpreh se shumica parlamentare zgjedh kryeministrin.

Reklame

“Ajo që paralajmëron tani BDI-ja është këmbëngulje dhe kërkesë për kompromis të kryeministrit të ardhshëm, kuptohet nëse rezultatet do ta favorizojnë një gjë të tillë”, u shpreh ai.