Nga 1 korriku pa roaming me vendet fqinje përveç se me Greqinë dhe

Një lajm i shumërpritur nga të gjithë banorët e shteteve të Ballkanit.

Nga 1 korriku banorët e Maqedonisë në vendet fqinje do kenë mundësi të bisedojn pa roaming.

Këtë e bëri të ditur ministri i jashtëm Bujar Osmani.

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook, ka shkruar se roamingu nga Maqedonia duke filluar nga 1 korriku nuk do të vlejë për Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnja dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi./tetova1/