Nga 4 maji qytetarët dalin lirisht/ Greqia tregon planin e rihapjes, lejohen dyqanet dhe parukeritë, hotelet në qershor

Advertisment

Greqia pasi shifrat e koronavirusit kanë rënë ndjeshëm ka shpalosur edhe planin e rihapjes dhe çlirimit nga Lock-Down.

Siç shkruajnë mediat greke, më 4 maj ësht faza e parë e rihapjes teksa qytetarët nga kjo datë nuk do të duhet të kërkojnë autorizim për të lënë shtëpitë.

Reklame

Po ashtu në këtë datë do të lejohen edhe dyqanet dhe parukeritë të hapen.

Më 11- 18 maj janë datat kur do të hapen për herë të parë pas mbylljes kafet, bare dhe restoranet por po ashtu edhe institucionet arsimore si shkolla dhe universitete.