Nga Amerika në Kosovë, për të sjellë receptin se si të humbisni peshë (video)

Dion Xheka është kthyer nga Amerika në Kosovë për të sjellë diçka të re sa i përket humbjes së peshës. Djaloshi i ri por tejet ambicioz ka recetën se si të hiqet pesha shpejt dhe shëndetshëm për ju.

Dioni në të kaluarën ka patur probleme edhe vet me mbipeshën, por fal përkushtimit dhe programit të tij ka arritur që të eliminojë plot 65 kilogramë.

Recepti i tij për heqjen e peshës përfshin një plan ushqimi që tregon se me çfarë të ushqeheni, në çfarë vaktesh, në çfarë sasie, sa iu duhen kalori dhe sa vitamina për organizmin tuaj.

Xheka ka edhe një plan të suksesshëm të aktiviteteve fizike të cilat i publikon vazhdimisht në profilin e tij në Instagram.

Klientët e tij janë të kënaqur dhe të suksesshëm që në ditët e para me këshillat dhe planin e tij për dobësim.

Në kohën kur pandemia ka ndikuar në shtuarjen e peshës dhe kur moti po përmirësohet, Dion Xheka është i gatshëm që të iu asistojë në planin për dobësim të shpejt e të shëndetshëm.

Për më shumë, atë mund ta kontaktoni në profilet e tij në Facebook dhe Instagram./Indeksonline/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X H E E K A (@xheekadion)