Nga mesnata përsëri do kemi zbritje të çmimit të derivateve të naftës

Nga mesnata çmimet me pakicë të derivateve të naftës do të shiten për një, gjegjësisht gjysmë denari më lirë.

Euro Super BS 95 do të shitet për 65 pikë 50 denarë për litër.

Euro Super BS 98 do të shitet për 67 pikë 50 denarë për litër.

Euro Dizeli lirohet për gjysmë denari dhe nga mesnata do të shitet për 57 pikë 50 denarë për litër.