Nga modele në deputete, kjo është e vërteta e Françeska Jaçe

Shquhet si modelja me joshëse.

Françeska Jaçe kujdeset që të ngacmojë imagjinatën e ndjekësve në çdo publikim.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Në një intervistë të dhënë për “Prive”, ajo u pyet se nëse do të kishte dëshirë të merrej me politikë dhe se a anon ka ana e majtë apo e djathtë, pyetje në të cilën ajo nuk hezitojë të përgjigjëj.

“Kam ndërmend që të hedh vetë kandidaturën në Vlorë si deputete e Vlorës, kështu që ngelet për t’u parë” shtoi ajo.

Se si do të jetë e vërteta duhet të presim deri në zgjedhjet e ardhshme.