Nga Mulliri Bereqeti thonë se kanë rezerva të mjaftueshme të grurit

Nga mulliri elektrik Bereqeti në fshatin Dobrosht thonë se kanë rezerva të mjaftueshme të grurit dhe se nuk ka nevojë për shqetësime.
Ata thonë se miell rezervë nuk kanë mirëpo çdo ditë bluajn për të plotësuar kërkesat e konsumatorëve që për shkak të koronavirusit janë shumë në rritje, informon portali tetova1.

Te nderuar klient, ne rrethine dhe me gjere.
Paniku nga Coronavirusi po e ben t’veten.
Doja te ju informoj qe rezerva te grurit kemi, dhe nuk ka nevoje per shqetsime per munges.
Nga kerkesa e madhe permomentin nuk kemi miell rezerv, por çdo dite pergadisim dhe ju mund te furnizoheni me sasi te limituar qe te arim furnizojm te gjithe.

Çmimi i miellit nuk ka ndryshu dhe nuk do ndryshoj derisa te harxhojm gjitha rezervat, dhe per çdo shitje te miellit tone me çmimi tejet te larta, kudo te hasni ne magazina markete depo duqane, te paraqitet si rast.

Nuk eshte koha per te perfitu nga popullata ne keto dite te veshtira, por eshte koha per tu solidarizu.

E çte duhet paraja, nese neser skemi shendetin ose sjemi gjalle!
Mirmbetshi, bashk ta kalojm edhe kete sfide me lejen e Zotit.

/tetova1/