Ngjarje e rëndë: Burri q.ëllon me sëp.atë nënë e bijë

34
#

Nje ngjarja e rende ka tr.onditur qytetit e Vlores, ndersa ra.portohet se nje burre ka qe.lluar me sep.ate dy familjaret e tij, vajzen e xhaxhait dhe nusen e xhaxhait.

Ngjarja ka ndodhur ne Gumenice te Vlores, ndersa ende nuk dihet shkaqet.

Sipas informacioneve paraprake, dy te lë.nduarat ndodhen jashte rre.zikut per jeten.

Policia po punon per k.apjen e autorit dhe zbardhjen e plote te ngjarjes.