Ngjarje e rëndë/ minatorit iu këput krahu, vd es në Minierën e Trepçës

Advertisment
HTML Image as link

Një ak sident ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Minierën e Trepçës-njësia në Leposaviq. Nga ky ak sident ka mbetur i vd ekur një punëtor.

Lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar Kryeinspektori i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, Fatmir Gërguri.

Reklame

Sipas Gërgurit, ak sidenti ka ndodhur në njësinë përpunuese-flotacion.

“Siç më kanë njoftuar inspektorët, fillimisht e ka humbur krahun në njësinë përpunuese-flotacion.
Janë marrë masat dhe është dërguar për trajtim, por nuk ka mundur të iu mbijetojë plagëve”, ka thënë Gërguri.