Ngjarje e trishtë në Tetovë

Ngjarje tragjike ka ndodhur mbrëmë në rrugën e banjës në Tetovë. Një makinë me ktër pasagjer ka humbur kontrollin dhe ka rëne disa metra poshtë në perrua me çrast njeri nga pasagjerët, grua, mosha e të ciles ende nuk dihet, ka ndërruar jetë në vendngjarje.

Tre persona të tjerë me urgjencë i janë drejtuar spitalit klinik të Tetovës.

Reklame

Në vendngjarje kanë dalur ekipet e ndihmës së shpejtë dhe policisë, ndërsa sot pritet që të dilet me version të detajizuar nga ana e policisë.